Acum este: Mar Apr 24, 2018 3:04 am

Conditii de utilizare a forumului

Moderatorii acestui forum se angajeaza sa stearga sau sa editeze toate mesajele cu caracter reprehensibil, cat mai repede posibil. Totusi, este imposibil sa treaca in revista toate mesajele. Recunoasteti deci ca toate mesajele postate pe acest forum exprima punctul de vedere si parerea autorilor respectivi si nu cele ale moderatorilor sau webmasterilor (cu exceptia mesajelor scrise de catre ei) si in consecinta nu pot fi facuti responsabili.

Acest forum utilizeaza cookies pentru a stoca informatii pe calculatorul dvs. Aceste cookies nu vor contine nici o informatie personala, ele servesc doar la ameliorarea conditiilor pentru utilizatori. Doar adresa de email este utilizata pentru a confirma detaliile inscrierii dvs. si parola (si cu scopul de va trimite parola in caz ca o uitati).

- mesajele agresive sau defaimatoare, insultele si criticile personale, grosolaniile si vulgaritatile si in general toate mesajele care incalca legile in vigoare, sunt interzise.
- mesajele ce incita la – sau evoca – practici ilegale sunt interzise ;
- daca difuzati informatii ce provin dintr-un alt website
, verificati inainte daca site-ul respectiv nu interzice acest lucru. Mentionati adresa site-ului respectiv din respect pentru munca administratorilor !
- va multumim ca postati mesaje o singura data. Repetarile sunt dezagreabile si inutile!
- va multumim ca sunteti atenti la gramatica si ortografie. Recomandam sa nu folositi stilul SMS!

Orice mesaj ce incalca dispozitiile de mai sus va fi editat sau sters fara preaviz sau justificare suplimentara atunci cand moderatorii sunt disponibili. Abuzurile vor avea ca si consecinta rezilierea inscrierii. Internetul nu este nici un spatiu anonim, nici un spatiu de ilegalitate! Ne rezervam dreptul de a informa pe furnizorul dvs. de acces internet si/sau autoritatile judiciare, in cazul in care sesizam un comportament rau intentionat. Adresa IP a oricarui utilizator este inregistrata cu scopul de a va ajuta sa respectati aceste conditii

Selectind Accept:
- recunoasteti ca ati citit in integralitate prezentul regulament;
- va angajati sa respectati fara rezerve prezentul regulament;
- acordati moderatorilor din acest forum dreptul de a sterge, muta sau edita orice subiect de discutie si in orice moment.

Speram sa aveti rabdarea sa cititi aceste reguli elementare de comportament pe care le-am stabilit .Sunt reguli pe care trebuie sa le indepliniti pentru bunul mers al forumului. REGULAMENT Reguli generale: - Este interzis orice comentariu sau publicarea vreunui material care sa atenteze la drepturile omului sau ale vreunei persoane. Asadar, lipsa de respect, insultele sau provocarea altor utilizatori la conflict sunt total interzise. - Nu este permisa publicarea de mesaje sau materiale obscene, cu continut pornografic, violent etc. Nu se permite postarea de linkuri catre astfel de site-uri. - Este interzis sa se scrie cu majuscule, din moment ce este inestetic, deranjant şi este perceput ca o forma de a tipa la ceilalti. Nu faceti abuz de stilurile de scriere [ingrosat, cursiv, sau culori]. Ar fi preferabil ca aceste stiluri sa se foloseasca numai pentru a scoate în evidenta o stire, fraza sau un cuvant important. - Mesajele trebuie sa aduca o noutate. Nu este permisa postarea constanta de mesaje de genul „da”, „nu”, „etc”, „şi eu”, cu singurul scop de a atinge un numar mai mare de mesaje. Evitati discutiile/replicile gen chat pe topicuri care au alta tema ,acest lucru il puteti face la Cafeneaua ASI. -Anuntati intentia d voastra de a deschide un nou topic si motivul administratorului sau moderatorului. MARIMEA MAX. A POZELOR ADMISE PE FORUM ESTE DE 800X600 Avertizari - Moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge fara aviz prealabil orice mesaj absurd sau inutil [de exemplu daca ar contine linkuri ce nu functioneaza sau imagini inexistente etc.] - Orice mesaj poate fi modificat sau sters de administratori, fara aviz prealabil, daca nu poate fi inteles de ceilalti. Din aceasta cauza, se cere un minim de claritate ortografica şi gramaticala, fara a face abuz de limbajul abreviat specific telefoanelor mobile şi IRC-ului, de smiley-uri etc. - Mesajele care nu au legatura cu tematica sectiunii pot fi mutate sau eliminate fara aviz. [Este interzis off-topicul! ] - Daca una sau mai multe reguli generale sunt incalcate în mod repetat de un anumit utilizator, acesta va fi motiv ca acesta sa fie banat. Alte mentiuni - Daca sunteti destul de amabili va rugam ca la intrarea pe acest forum sa va prezentati la sectiunea special facuta pentru aceasta pentru a ne cunoaste mai bine unii pe ceilalti. Ar fi o dovada de respect şi ar contribui la crearea unui mediu mai prietenos şi apropiat. - Pe acest forum, cel mai important lucru este libertatea de expresie, bineinteles, avand intotdeauna un anumit grad de respect dupa cum se indica în regulile generale. Sper sa va simtiti bine pe forumul nostru. Administratorii Cu stima olteanca si olteanul!